Від крему залежить і смак торта, і те, як він просочиться, тому правильний рецепт – запорука успіху.
Зазвичай в заварний крем додають у якості загущувача пшеничне борошно, але досвідчені кулінари радять використовувати кукурудзяний крохмаль, саме він дає крему ніжну консистенцію.
Раніше ми розповідали, як приготувати найледачіший Наполеон зі смачним кремом.
Важливе уточнення: крем не можна варити в емальованому посуді, тому що він може пригоряти, через що з’явиться неприємний запах та присмак гіркоти.
Накладено арешт на майно через борги? Пам'ятайте, що є речі, які забирати не мають права.…
Хто може отримати грошові виплати від міжнародної організації та як це зробити.
Як не залишитись без готівки під час блекаутів. У "ПриватБанку" назвали кілька способів.
Коли у 2024 році відзначатиметься Трійця за новим церковним календарем, що заборонено робити цього дня,…
Як отримати безкоштовні продукти від благодійного фонду. Кому вони належать і куди звернутися для отримання.
Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…