Від крему залежить і смак торта, і те, як він просочиться, тому правильний рецепт – запорука успіху.
Зазвичай в заварний крем додають у якості загущувача пшеничне борошно, але досвідчені кулінари радять використовувати кукурудзяний крохмаль, саме він дає крему ніжну консистенцію.
Раніше ми розповідали, як приготувати найледачіший Наполеон зі смачним кремом.
Важливе уточнення: крем не можна варити в емальованому посуді, тому що він може пригоряти, через що з’явиться неприємний запах та присмак гіркоти.
Східна кухня славиться своїм неперевершеним смаковим колоритом, який багато в чому створюють спеції. Спробуємо і…
Пенсіонерам, а особливо тим, хто мимоволі виявився внутрішньо переміщеною особою, не завжди вдається відстежити всі…
Если вы написали заявление об увольнении по соглашению сторон, возможно ли его отозвать?
Якщо ви вчасно не отримали допомогу на проживання внутрішньо переміщеної особи (ВПО), це може бути…
Хочете, щоб на вашому столі завжди була свіжа зелень? Виростіть її самостійно. Ділимося лайфхаками, про…
Простий рецепт найулюбленіших ласощів дитинства. Обов'язково спробуйте!