Заварне тісто готується дуже просто.
Інгредієнти
- молоко – 90 мл,
- вода – 90 мл,
- борошно – 280 г,
- олія рослинна – 2 ст.л,
- сіль – 1 ч.л.
Раніше ми писали, як можна використовувати шкірку від мандаринів.
Приготування
Закип’ятіть у каструлі воду та молоко.
- Додайте сіль і зніміть каструлю з вогню.
- Насипте в миску борошно, зробіть заглиблення і додайте 2 олії.
- Влийте гарячу воду з молоком у борошно і замісіть тісто.
Таке тісто добре ліпиться, не прилипає і тримає форму у виробах, адже саме окріп робить тісто заварним і готовим до ліплення.
Приниження чи допомога? Як сьогодні виживають українські пенсіонери – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування