Таким незвичайним інгредієнтом є розсіл. Ну як із нього можна приготувати солодке печиво? Виявляється, можна, та ще й яке смачне! Дасть фору магазинному це точно.
Раніше ми розповідали, як приготувати вівсяне печиво.
Інгредієнти:
- Огірковий розсіл – 12 столових ложок;
- Цукор – 7-8 столових ложок;
- Рослинна олія – 12 столових ложок
- Сода – 0,5 чайної ложки;
- Борошно – 350 г;
- Ванільний цукор – пакетик.
Приготування:
- До розсолу додайте соду, добре перемішайте, всипте цукор і ванільний цукор.
- Влийте олію та перемішайте інгредієнти.
- Додайте борошно частинами, обов’язково його попередньо просійте, щоб тісто було повітряним. Замісіть еластичне та м’яке тісто.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Розкачайте тісто і за допомогою форм для печива або звичайної склянки виріжте заготовки.
- Викладіть на лист і випікайте 15 хвилин до золотистого кольору.
Печиво на розсолі виходить смачним і хрустким.