Неділя, 12 Травня, 2024
ГоловнаДачаОбов'язково покладіть це добриво в лунку під час посадки томатів: урожай отримаєте...

Обов’язково покладіть це добриво в лунку під час посадки томатів: урожай отримаєте рекордний

Этот материал также доступен на русском языке
Томати – популярна культура, яка росте кожному ділянці. Але щоб помідори тішили врожаєм, потрібно при посадці в лунку додати лише один інгредієнт.

Звичайно, це може бути будь-яке магазинне підживлення для томатів, а можна використовувати відходи, які завжди є в господарстві і за зиму їх можна назбирати для кількох десятків кущиків помідорів.

Раніше ми розповідали, чи потрібно пасинкувати томати.

Перше добриво – це шкірка від бананів. Квітникарі її часто застосовують для підживлення кімнатних рослин, але, як виявилося, вона відмінно підходить і як підживлення для томатів.

Шкірку потрібно висушити та подрібнити. А при посадці в кожну лунку вносити жменю даного добрива. Ефект вас точно потішить. Добриво для томатів номер два – це кісткове борошно. Його, звісно, доведеться купити. У лунку додають по три ложки цього засобу. Використовувати при посадці можна рибні відходи. Це добрива номер три.

Деякі дачники роблять хитріше, вони купують найдешевшу рибу на ринку (це може бути тюлька, яку продають для тварин). На дно лунки опускають рибу чи відходи, зверху трохи присипають землею і потім висаджують томати.

Ці добрива допомагають розсаді томатів швидко піти в ріст, дають хороший старт для плодоношення. Звичайно, використовувати таке добриво можна, якщо ви вирощуєте кілька десятків кущів, але якщо під помідори у вас відведені великі ділянки або поля, тоді краще купувати готові добрива.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні