Для приготування ідеальних сирників, які будуть повітряними, ніжними та смачними, досвідчені кухарі не радять додавати куряче яйце цілком. А лише одну його частину.
Йдеться про жовток. Справа в тому, що білок додає сирному тісту зайву рідину, через що доводиться досипати більшу кількість борошна, що не дуже добре впливає на смак сирників, вони виходять борошняними та жорсткими.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.
З функцією зв’язування всіх компонентів ідеально справляється жовток. Завдяки жовтку вони виходять цілісними та щільними, смачними та здобними.
Сир потрібно брати жирний, не менше 5%. І важливо, щоб він був сухий.
До вибору підживлення для озимого часнику потрібно поставитися дуже ретельно, інакше втратите весь урожай.
Усього з чотирьох інгредієнтів можна приготувати чудові цукерки, які зметуть за хвилину.
Внутрішньо переміщені особи можуть оформити грошову допомогу.
Міжнародний фонд видає нову грошову допомогу. Як зареєструватися.
У Патрульній поліції попередили про важливі зміни, які незабаром набудуть чинності по всій Україні.
Скільки коштуватиме електроенергія найближчим часом.