Для приготування ідеальних сирників, які будуть повітряними, ніжними та смачними, досвідчені кухарі не радять додавати куряче яйце цілком. А лише одну його частину.
Йдеться про жовток. Справа в тому, що білок додає сирному тісту зайву рідину, через що доводиться досипати більшу кількість борошна, що не дуже добре впливає на смак сирників, вони виходять борошняними та жорсткими.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.
З функцією зв’язування всіх компонентів ідеально справляється жовток. Завдяки жовтку вони виходять цілісними та щільними, смачними та здобними.
Сир потрібно брати жирний, не менше 5%. І важливо, щоб він був сухий.
Комунальники попередили про те, що не приймуть показання лічильників у частини українців. Хто опинився в…
Частина пенсіонерів втратить доплати до пенсійних виплат. Кабінет Міністрів України ухвалив відповідну постанову.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу. На що саме надають кошти.
Квітень – останній місяць дії фіксованих річних тарифів на газ. Скільки доведеться платити українцям.
Центр підтримки запрошує українців отримати безкоштовні продукти. Яким критеріям потрібно відповідати.
Які зміни встановили в Україні стосовно нарахування страхового стажу для призначення пенсії й кого це…