П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМ'який і неймовірно смачний медовий пиріг нашвидкуруч: готуватимете щотижня

М’який і неймовірно смачний медовий пиріг нашвидкуруч: готуватимете щотижня

Этот материал также доступен на русском языке
Вся випічка з медом виходить смачною та дуже ароматною. Якщо у вас немає часу замішувати тісто і випікати коржі для медовика, можна приготувати швидкий медовий пиріг, який стане ідеальним доповненням до чаю.

Раніше ми розповідали, як приготувати класичний медовик із заварним кремом.

Інгредієнти:

  • 2 курячі яйця;
  • 120 г цукру;
  • 120 г меду;
  • 120 г кефіру;
  • 170 г борошна;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 0,5-1 склянка горіхів.

Приготування:

  1. Збиваємо яйця з цукром до пишної піни.
  2. Додаємо мед, соду та збиваємо до повного розчинення меду. Через реакцію соди та меду, маса добре зросте в обсязі.
  3. Додаємо кефір, перемішуємо.
  4. Додаємо борошно і ретельно перемішуємо, тісто має вийти такої густоти, як на оладки.
  5. Додаємо подрібнені горіхи. Також не біда, якщо немає горіхів, можна спекти медовий пиріг і без них, гірше він точно не буде.
  6. Змащуємо форму для випікання олією та виливаємо тісто.
  7. Випікаємо пиріг у розігрітій до 170-180 градусів духовці протягом 35-40 хвилин.

За бажання пиріг можна розрізати на рівні частини і перемазати кремом і вийде чудовий медовий торт, але він швидко з’їдається без крему, особливо зі склянкою молока або гарячого чаю.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні