Поки омлет готується він високий і повітряний, але після вимкнення вогню він різко опадає. Якщо у вас так відбувається, спробуйте додати при приготуванні один незвичайний інгредієнт.
Раніше ми розповідали, як приготувати омлет без смаження на сковороді.
Саме завдяки йому омлет вийде пишним та не опаде на тарілці.
Досвідчені кулінари при приготуванні омлету радять додавати кілька крапель лимонного соку.
Не бійтеся, що омлет буде з кислинкою, при жарінні вся кислота випарується. Зате страва вийде повітряною.
Чому саме лимонний сік робить повітряним омлет? Все просто: такий ефект виходить у результаті хімічної реакції, яка відбувається між білками яєць та кислотністю лимонного соку. Коли білок яєць починає нагріватись, він згортається, а лимонний сік створює повітряну текстуру.
Усього пару крапель соку потрібно додати під час збивання яєць. І після смаження ви побачите результат.
Не забудьте додати до омлету улюблені спеції, вони точно не завадять.
Кукурудзяні палички – один із улюблених з дитинства десертів і перекусів. Зазвичай це одні з…
Томати вирощують майже всі городники, але не всім вдається збирати рекордні врожаї помідорів. А все…
В Україні 22 травня у погоді не буде суттєвих змін. Увесь час має бути тепло.…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Інсультом називають раптове порушення кровообігу мозку. Він виникає при зупинці кровотоку однією з артерій. Кров…
Шведський шоколадний пиріг - це неймовірно вишукані солодкі ласощі. Він поєднує в собі ніжний шоколадний…