Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 25 по 31 грудня

Гороскоп на тиждень з 25 по 31 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Передноворічний тиждень — найсум'ятливіший, наповнений приємними турботами, пора передчувань, великих очікувань і емоцій, які переповнюють. Протягом цього тижня енергії потрібно в рази більше, ніж в інші періоди, тому багатьом потрібен відпочинок після його завершення.

Триває період ретроградного Меркурія, а такий транзит не дуже сприяє цікавій та якісній активності. Створити атмосферу та казковість події складніше, але бажано це зробити, як би складно не було. Що б не відбувалося, час не зупиниться, а тектиме, сонце зійде і сяде, і знову зійде, земля як була, так і буде.

25 грудня Венера у гармонійному аспекті з Нептуном створює творчу романтичну атмосферу. Люди налаштовані позитивно, сприймають наявну реальність в іншому світлі та намагаються знайти плюси там, де їх важко виявити. А це сприяє вирішенню багатьох питань, усуненню конфліктів та покращенню ситуацій у всіх життєвих галузях.

27 грудня повня у Раку о 02:33 за київським часом створює підвищене емоційне тло, активізує підсвідому діяльність. Але також ця повня сприяє зближенню з дорогими та любими людьми. Найближчі дні після цієї повні чудово підходять для сімейних урочистостей, возз’єднання з близькими.

28 грудня Марс і Нептун у напруженому аспекті, а це може призвести до загострення дискомфортних ситуацій, негативно позначитись на настрої через нервову напруженість. Багато хто може відчути професійне вигорання. Цього дня важливо уникати взаємодії з неприємними людьми та намагатися зберегти життєвий баланс.

29 грудня о 22:24 за київським часом Венера входить у позитивний знак Стрільця та створює атмосферу свята. Транзит розсіює увагу, посилює потреби людини у розвагах, люди схильні отримувати компенсації, щоб відшкодувати втрачене задоволення.

Гороскоп на тиждень з 25 по 31 грудня

Овен

На початку тижня на вашому шляху можуть виникнути несподівані перешкоди. Головне – зберігайте спокій, і вже в середині тижня ви зможете дати відсіч кривдникам.

Телець

Вам зірки радять при ухваленні серйозних рішень обов’язково радитися з друзями або родичами. Також можливою є вдала покупка або несподіваний виграш.

Близнюки

Вдалий тиждень, ви зможете реалізувати свої мрії. Однак не варто забувати про здоров’я. Не перевантажуйте себе роботою, частіше виходьте на прогулянку.

Рак

Цього тижня буде багато нових знайомств. Деякі з них можуть виявитися дуже корисними. Але не забувайте про те, що не всі люди щирі й бажають вам добра.

Лев

Вдалий тиждень. Ви зможете легко вирішити найважчі завдання, що накопичилися давно.

Діва

Тиждень сприятливий та відповідальний. Це вдалий час для будь-яких фінансових операцій.

Терези

Цього тижня ви можете мати справу з фінансовими труднощами. Будьте обережні з витратами. Також зірки радять позбавлятися зайвих речей.

Скорпіон

Тиждень обіцяє бути насиченим щодо спілкування. Напевно, нагадають про себе старі знайомі. Також зірки радять приділити увагу своєму здоров’ю.

Стрілець

Сприятливий час для прохань. Там, де раніше вам відмовили, вдасться отримати позитивну відповідь.

Козеріг

Можливо, на вас чекають конфлікти з родичами. Не ухвалюйте рішень на емоціях, будьте спокійними та розважливими. До вихідних усе налагодиться.

Водолій

Вдалий тиждень. Будь-яка розпочата справа завершиться успішно. Проте, варто звернути увагу на своє емоційне здоров’я. Прагніть лише позитивного мислення.

Риби

Зірки обіцяють вам нові знайомства і приємні зустрічі. Можливим є вирішення трудового спору або проблем з майном.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні