П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на січень: кому Новий рік здоров'я принесе

Гороскоп здоров’я на січень: кому Новий рік здоров’я принесе

Этот материал также доступен на русском языке
Січень - місяць, коли ми входимо у звичний режим життя після новорічних свят. Якщо хтось і дозволяв собі надмірності, то самий час налагодити роботу організму, відпочити і розслабитися. Не нехтуйте прогулянками, але при цьому будьте обережними: зима – час травмонебезпечний.

Гороскоп здоров’я на січень

  •  ОВЕН. Перший місяць року в плані здоров’я буде для вас не найгіршим. Головне, зверніть увагу на нирки та хребет, особливо на область попереку. Якщо ви одягатиметеся за погодою і триматимете ноги в теплі, вам ніщо не загрожує. Якщо ж виникне якесь нездужання, то не нехтуйте порадами лікаря.
  • ТЕЛЕЦЬ. Січень може принести вам застуди і запальні процеси, пов’язані з інфекціями. Намагайтеся вести спокійний спосіб життя, бережіть сили і уникайте надмірності в будь-чому. Корисно зайнятися фізичними вправами. Затяжних захворювань не передбачається.
  • БЛИЗНЮКИ. На початку року вам потрібно остерігатися переломів, вивихів та інших травм стегнових суглобів, плечей та рук. Будьте обережними, не перенапружуйтеся, більше відпочивайте. Крім того, у січні можливими є застуди, і найуразливішим органом будуть легені.
  • РАК. Фізичних сил та життєстійкості у Раків у січні буде достатньо. Головні проблеми зі здоров’ям будуть пов’язані з травленням та кишечником. Зараз той рідкісний період, коли ви самі можете скласти собі підходящу дієту, але пам’ятайте, що робите це для здоров’я, а не для насолоди.
  • ЛЕВ. Січень може принести Левам захворювання горла та легень, тому будьте обережними – правильно одягайтеся і не переохолоджуйтеся. Намагайтеся уникати багатолюдних заходів, де можна підхопити інфекцію, і навіть небезпечних ситуацій, оскільки можливими є травми.
  • ДІВА. У вас в січні найімовірнішими будуть захворювання верхніх дихальних шляхів і пневмонія. Можливими є травми грудей та рук. Але це не означає, що ви не мусите рухатися – помірне фізичне навантаження додасть сил та енергії. При цьому не забувайте провітрювати квартиру.
  • ТЕРЕЗИ. У січні Терезам потрібно звернути увагу на стан сечостатевої системи і особливо нирок. Ви швидко відновлюєтеся, тому правильний спосіб життя і відповідна дієта допоможуть стати на ноги за лічені дні. Більше рухайтеся і частіше бувайте на свіжому повітрі.
  • СКОРПІОН. Єдине, що може завдати шкоди вашому здоров’ю в січні, – це занадто великі навантаження, як фізичні, так і інтелектуальні. Остерігайтеся перевантажень, уникайте страхів і хвилювань, інакше у разі нервового зриву ви довго приходитимете до тями.
  • СТРІЛЕЦЬ. На початку зими вам краще забути про легковажне ставлення до свого організму. Уникайте переохолодження, вживайте заходів профілактики проти вірусних інфекцій. У цей час необхідно берегти дихальні шляхи. Щоправда, тривалих і тяжких захворювань зірки для вас не прогнозують.
  • КОЗЕРІГ. У січні можуть позначитися проблеми минулого місяця, особливо якщо ви мало відпочивали і харчувалися абияк. Це може спричинити загострення хронічних захворювань. Уникайте стресів, конфліктів, займіться релаксацією, більше гуляйте, а розв’язання проблем відкладіть на якийсь час.
  • ВОДОЛІЙ. Ваше здоров’я у січні безпосередньо залежатиме від емоційного стану. Уникайте суперечок та конфліктів, а при нездужанні і травмах відразу звертайтеся до сімейного лікаря. Хвилюватися за здоров’я вам не доведеться – про це говорять зірки.
  • РИБИ. Рибам у січні потрібно побоюватися вірусних інфекцій та грипу. Уникайте людних місць і пам’ятайте про заходи профілактики під час зимових епідемій. Особливо бережіть легені, оскільки існує ризик бронхіту або пневмонії.

Нове на сайті