Неділя, 30 Червня, 2024
ГоловнаГрошіДві категорії населення можуть подати заявку на нову грошову допомогу у сумі...

Дві категорії населення можуть подати заявку на нову грошову допомогу у сумі 4415 гривень

Этот материал также доступен на русском языке
Громадянам України, які через війну, опинилися у складних життєвих обставинах, продовжують надавати фінансову підтримку.

Форму для попередньої реєстрації на надання грошової допомоги для вдів/вдівців, які проживають на території Херсонської області з метою забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, відкрив благодійний фонд “Дукат” (Сash For Refugees).

Раніше ми розповідали, що приймаються заявки на грошові сертифікати у сумі 2500 гривень.

Сума базової допомоги на сім’ю становить 4415 грн, розмір може бути збільшений для окремих категорій сімей при наданні відповідних документів. Ті, хто потребує, повинні заповнити форму онлайн. Також є критерії відповідності:

  • Статус вдови/вдівця, набутий після 24 лютого 2022 року
  • У складі сім’ї є дитина 13 років і молодша або людина 65 років і старша
  • Наявність прописки або статусу ВПО на території деокупованої частини Херсонської області

Під час особистої реєстрації у волонтерів фонду при собі необхідно мати: паспорт або ID-картку (до ID-картки витяг про місце проживання), ідентифікаційний код, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про смерть чоловіка, свідоцтво про народження дитини (для сімей з дітьми молодше 14 років), номер особистої банківської картки ПриватБанк (або IBAN, якщо особиста карта іншого банку), довідка ВПО (за наявності), документ, що засвідчує інвалідність 1 групи (за наявності).

Куди звертатися для попередньої реєстрації на грошову допомогу?

Онлайн форма попередньої реєстрації: https://cutt.ly/IwSCivlS. Інформація про місце та час особистої реєстрації надійде у SMS-повідомленні за кілька днів до проведення особистої реєстрації.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні