Щоб буряк зварився ще швидше, краще взяти не найбільші овочі. Далі потрібно вчинити так:
Нещодавно ми писали про п’ять секретів приготування ідеального холодцю.
Щоб визначити, готовий буряк чи ні, потрібно проткнути його виделкою. Якщо буряк готовий, він легко зісковзуватиме, а виделка ввійде в нього легко, без будь-якого зусилля.
Час тут наведено приблизний, адже все залежить від особливостей роботи вашої мікрохвильовки та напруги в мережі. Зазвичай на це йде близько 10 хвилин.
Після того як буряк приготується, дістаньте його і дуже обережно розріжте рукав ножем. Будьте акуратними і бережіть руки – у ньому повно гарячої пари. Після того як буряк охолоне, ви зможете приготувати з нього не те, що задумали.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
По-новому чи по-старому: якого числа пенсіонери відзначатимуть Різдво – відеоопитування
Сьогодні пенсіонери не залишаються осторонь допомоги ЗСУ. Яскравий приклад цього - подружжя Володимира і Таскіри…
Сьогодні ми розповімо про село Білозерка Херсонської області, яке славиться унікальними природними джерелами, а також…
До Дня Незалежності деякі категорії українців можуть одержати одноразову виплату. Про порядок виплати разової допомоги…
Минулої доби сталося 151 бойове зіткнення. У ніч на 7 липня 2024 року противник атакував…
Цю ситну і дуже смачну страву для всієї родини можна приготувати нашвидкуруч. Макарони з грибами…
Багато хто звик при появі дискомфорту в серці класти під язик таблетку нітрогліцерину або корвалменту…