Такий пиріг виходить незвичайним, адже в процесі випікання часточки мандаринів віддають йому свій аромат та соковитість. Пиріг виходить трохи вологим з неперевершеним ароматом.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг 12 ложок.
Інгредієнти:
- борошно – 300 г;
- молоко – 40 мл;
- яйця – 3 шт.;
- олія – 150 мл;
- цукор – 150 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- сіль – 1 щіпка;
- мандарини – 5 шт.
Приготування:
- У глибокий посуд потрібно вбити яйця і додати цукор, віночком збити масу до білої піни. Під час збивання додати олію.
- На наступному етапі вливаємо молоко, добре розмішуємо.
- У просіяне борошно додаємо розпушувач і сіль і частинами вводимо в нашу суміш. Розмішуємо обережно, щоб не було грудочок.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів, змащуємо форму олією та виливаємо наше тісто.
- Очищаємо мандарини від шкірки і ділимо на часточки, викладаємо зверху на тісто.
- Випікаємо 35-40 хвилин.
- Готовий пиріг можна зверху посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою.