Інгредієнти:
- стиглі банани – 3 шт.;
- вівсянка – 100 г;
- шоколад.
Приготування:
- Подрібніть банани вилкою до однорідної маси, додайте до них вівсянку, краще брати пластівці. І ретельно розмішайте ці два інгредієнти, щоб вони з’єдналися між собою.
- Залишіть бананово-вівсяне тісто на 10-15 хвилин, щоб вівсянка набрякла.
- Викладіть ложкою на змащене маслом деко або в силіконову форму без змащування наше тісто, а всередину покладіть по невеликому шматочку улюбленого шоколаду.
- Випікайте при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Все, смачне печиво готове! Заварюйте чай та насолоджуйтесь!
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво з яблуками.