Дієтологи розповіли, з якими продуктами не можна поєднувати рис і як його потрібно правильно їсти.
Раніше ми розповідали, навіщо рис потрібно замочувати та промивати.
Так, рис можна вживати з морепродуктами, грибами, водоростями, цибулею, морквою та кабачками.
А ось рис із м’ясом – це табу. Таке поєднання може стати причиною проблем із травленням.
Не варто їсти рис із крохмалистими продуктами, такими як: цвітна капуста, баклажани, буряк.
Хоч і рис вважається дієтичним, але людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту та діабетом вживання цієї крупи краще обмежити.
Що стосується самого вживання рису, то медики рекомендують не їсти кашу, яка довго зберігалася в холодильнику, оптимально – не більше двох діб.
Також відразу після приготування рису його потрібно поставити в холодильник, так як він може швидко зіпсуватися.
Ще одна примітка, білий рис може призводити до алергії, тому хронічним алергікам слід спостерігати за своїм самопочуттям.
Протипоказаний рис і при хронічних запорах, постарайтеся його вживати не часто.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…