Дієтологи розповіли, з якими продуктами не можна поєднувати рис і як його потрібно правильно їсти.
Раніше ми розповідали, навіщо рис потрібно замочувати та промивати.
Так, рис можна вживати з морепродуктами, грибами, водоростями, цибулею, морквою та кабачками.
А ось рис із м’ясом – це табу. Таке поєднання може стати причиною проблем із травленням.
Не варто їсти рис із крохмалистими продуктами, такими як: цвітна капуста, баклажани, буряк.
Хоч і рис вважається дієтичним, але людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту та діабетом вживання цієї крупи краще обмежити.
Що стосується самого вживання рису, то медики рекомендують не їсти кашу, яка довго зберігалася в холодильнику, оптимально – не більше двох діб.
Також відразу після приготування рису його потрібно поставити в холодильник, так як він може швидко зіпсуватися.
Ще одна примітка, білий рис може призводити до алергії, тому хронічним алергікам слід спостерігати за своїм самопочуттям.
Протипоказаний рис і при хронічних запорах, постарайтеся його вживати не часто.
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…
Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…
19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…