Понеділок, 4 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗ'їдять і попросять добавки: ідеальна картопля з хрусткою скоринкою на гарнір

З’їдять і попросять добавки: ідеальна картопля з хрусткою скоринкою на гарнір

Этот материал также доступен на русском языке
Картопля - це обов'язковий гарнір і на святковому столі, і на буденному. Найчастіше господині подають до столу пюре або відварену картоплю, але є рецепт, який здивує своїм смаком усіх. Розповідаємо як приготувати.

Картопля за цим рецептом виходить з хрусткою скоринкою і дуже ароматною завдяки часнику та спеціям. І, найголовніше, такий гарнір готується легко та просто.

Раніше ми розповідали, чи можна їсти їсти картоплю, на якій з’явилася гнилизна.

Інгредієнти:

  • 10 середніх картоплин;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 2 столові ложки олії;
  • сіль, перець, паприка – по 1 чайній ложці без гірки;
  • куркума — половина чайної ложки;
  • рукав для запікання.

Приготування:

  1. Картоплю потрібно ретельно вимити щіткою, але не чистити. Розрізати на невеликі часточки.
  2. Посипати всіма приправами та сіллю, полити маслом, добре перемішати, щоб спеції та масло рівномірно розподілилися по часточках.
  3. Скласти картоплю в рукав, закріпити його з обох боків. Відправити в духовку на 30-40 хвилин за температури 180 градусів.
  4. Потім пакет, не прибираючи з листа, розрізати зверху і дати картоплі зарум’янитися в духовці ще 5-8 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні