Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУсього одна ложка популярної приправи зробить із тушкованої капусти шедевр - спробуйте

Усього одна ложка популярної приправи зробить із тушкованої капусти шедевр – спробуйте

Этот материал также доступен на русском языке
Тушкована капуста – популярна страва, яку готують усі без винятку. Хтось додає м'ясо, хтось копченості, а хтось – улюблену приправу та отримує пікантну та незвичайну страву.

Якщо ви хочете покращити смак тушкованої капусти, додайте при приготуванні гірчицю.

Раніше ми розповідали, як зберегти капусту до весни.

Досвідчені кулінари радять додати до сковороди з овочем 1 столову ложку приправи.

Що дає гірчиця капусті? Насамперед, гірчиця пом’якшує капусту, у приправі міститься кислота, яка робить овоч м’якшим. Але на структурі це ніяк не відбивається, тушкована капуста з гірчицею точно не перетвориться на кашу.

Важливо відзначити, що гірчиця покращує смак страви. Вона надає тушкованій капусті пікантності та гостроти.

До речі, додавати гірчицю можна не лише при тушкуванні капусти, а й заквашуванні. Смак у квашеної капусти буде незвичайним та цікавим, вам точно сподобається.

Крім смаку гірчиця також трохи змінює колір продукту, тушкована і квашена капуста набувають дещо жовтуватого відтінку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні