Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на грудень: Тельцю треба поберегти печінку, а Леву - уникати...

Гороскоп здоров’я на грудень: Тельцю треба поберегти печінку, а Леву – уникати конфліктів

Этот материал также доступен на русском языке
Зима зазвичай приносить нам неприємні сюрпризи у вигляді вірусних інфекцій та застуд, тому більшість із нас вважає за краще не виходити з дому без особливої потреби.

Тим не менш, зірки радять не нехтувати здоровим способом життя – прогулянками, заняттями фізкультурою і правильним харчуванням.

  • ОВЕН. У першій половині місяця Овни будуть чутливими до інфекційних захворювань. Протягом місяця корисними будуть помірні фізичні навантаження, а ось інтенсивні заняття спортом краще відкласти. У другій половині місяця намагайтеся уникати напівфабрикатів і фастфуду, інакше можуть з’явитися проблеми зі шлунком.
  • ТЕЛЕЦЬ. Протягом усього місяця ваше здоров’я залежатиме від емоційного настрою. У другій половині грудня бережіть печінку. Якщо ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем щодо побічних ефектів, які можуть позначитися на здоров’ї.
  • БЛИЗНЮКИ. У грудні у Близнюків можливими є безсоння і частий головний біль. Пийте заспокійливі трави і більше бувайте на свіжому повітрі. У середині грудня можна розпочинати лікування і профілактику захворювань серцево-судинної системи, а також гартувальні процедури. Наприкінці грудня можливими є проблеми із зубами.
  • РАК. У грудні у Раків буде вразливою печінка. Намагайтеся не перевантажувати її під час новорічних свят. Корисними є гартування і прогулянки на свіжому повітрі. Можливими є алергічні реакції на нові косметичні засоби.
  • ЛЕВ. Протягом усього місяця уникайте конфліктів, оскільки вони можуть призвести до підвищення тиску. Будьте обережні з медичними препаратами – бажання заощадити на здоров’ї може вийти вам боком. Новий одяг і взуття можуть викликати подразнення шкіри.
  • ДІВА. Протягом усього місяця Дівам потрібно берегти спину та шию, бо в цей час є можливим загострення радикуліту і остеохондрозу. Уникайте протягів і звертайте увагу на поставу під час роботи за комп’ютером.
  • ТЕРЕЗИ. У першу декаду місяця Терезам краще не планувати справ, що потребують фізичних та емоційних сил. У цей час добре починати дієту або заняття спортом для боротьби із зайвою вагою. Сприятливий час для лікування захворювань опорно-рухового апарату і суглобів.
  • СКОРПІОН. У першій половині грудня Скорпіонам краще більше відпочивати і не перенапружуватися, інакше можливою є поява ознак хронічної втоми. Друга половина місяця може стати травмонебезпечною, тому фізичні навантаження краще знизити. Звертайте увагу на те, що їсте, інакше можуть виникнути проблеми зі шлунком.
  • СТРІЛЕЦЬ. На початку грудня у Стрільців високою є ймовірність виникнення вірусних захворювань. У другій половині місяця можливими є часті перепади настрою. Зірки рекомендують у цей період більше відпочивати і розслаблятися. Також допоможуть позитивні емоції, які є запорукою гарного самопочуття.
  • КОЗЕРІГ. У першу декаду грудня зірки рекомендують Козерогам дотримуватися дієти і звернути увагу на печінку. Друга половина місяця є сприятливою для будь-яких косметичних процедур. Можливим є загострення хронічних захворювань.
  • ВОДОЛІЙ. З початку місяця у Водоліїв може зрости недовірливість і тривожність стосовно стану здоров’я. У другій половині місяця можливими є дрібні нездужання, які, швидше за все, будуть викликані нестачею вітамінів. Не зловживайте міцним чаєм та кавою, особливо у другій половині дня.
  • РИБИ. У грудні Рибам бажано виключити фізичні навантаження, щоб уникнути травмування. У першій половині місяця фізичний стан буде в нормі, проте доведеться звернути увагу на здоров’я очей. У другій половині місяця можуть виникнути головні болі, спричинені переживаннями. Тому намагайтеся не нервувати і уникати емоційного напруження.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні