Всі ми знаємо, що традиційно дріжджове тісто замішується з води або молока, дріжджів, солі, цукру, борошна та олії. Але є ще один незвичайний інгредієнт, який допомагає отримати тісто схоже на пух, яке ще швидко не черствіє.
Як виявилося, це звичайний крохмаль, саме його господині додають при приготуванні тіста, щоб випічка була більш пористою та повітряною. Але краще використовувати кукурудзяний крохмаль, а ось від картопляного краще відмовитися, тому що він може надати випічці неприємного смаку.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з цибулею та яйцем.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…