Інгредієнти:
- картопля – 500 г;
- цибуля – 150 г;
- крохмаль – 1 ст.л.;
- сіль, перець – за смаком;
- олія для смаження.
Раніше ми писали, як зробити вінегрет ще смачнішим.
Приготування:
- Картоплю та цибулю очистіть і натріть на дрібну тертку або пропустіть через м’ясорубку.
- Перемішайте і відкиньте масу на сито, щоб стекла зайва рідина. Можна віджати масу руками, якщо хочете прискорити процес.
- Додайте сіль, перець та крохмаль, добре перемішайте.
- Розігрійте пательню з олією.
- Викладайте тісто на пательню порціями та розрівнюйте поверхню дерунів ложкою.
- Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
- Готові деруни викладайте на паперовий рушник, щоб у нього ввібрався зайвий жир.
Подавайте драники гарячими зі сметаною та зеленню. Смачного!
Як оформити передплату на газету «На пенсії» онлайн — покрокова інструкція