Неділя, 12 Травня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на неділю, 19 листопада – до чого готуватись

Магнітні бурі на неділю, 19 листопада – до чого готуватись

Этот материал также доступен на русском языке
Під час магнітних бур у багатьох людей спостерігається погіршення самопочуття, настрою, виникають проблеми зі здоров'ям. Тому так важливо знати, коли буде магнітна буря, щоб підготуватись до неї, або хоча б знати причину свого нездужання.

Отже, за прогнозом вчених сайту Метеоагент, 19 листопада геомагнітна обстановка не буде спокійною, прогнозується висока магнітна буря, тому усім метеозалежним треба слідкувати за своїм самопочуттям.

Що відбувається з людиною під час магнітної бурі?

При підвищених геомагнітних збуреннях особливо у метеозалежних людей може уповільнюватися кровотік у судинах, падати потужність серцевих скорочень. Також часто спостерігаються аритмії.

При магнітних бурях у людей може спостерігатися запаморочення, біль у серці, потемніння в очах і біль у суглобах. У людей похилого віку часто починають загострюватися хронічні захворювання, може скакати тиск, відчуватися слабкість.

Багато хто задається питанням, а як зрозуміти, що на мене впливають магнітні бурі. Якщо у періоди підвищеної геомагнітної обстановки у вас з’являється хвороблива реакція на світло або гучні звуки, біль у суглобах, безсоння або, навпаки, підвищена сонливість, дратівливість, слабкість, погане загальне самопочуття, то ви належите до метеозалежних.

Як полегшити стан при магнітній бурі?

Медики радять метеозалежним у період підвищеної геомагнітної обстановки пити більше води, виключити вживання алкоголю, а також намагатися уникати стресів та нервових навантажень. А ще важливо у ці дні висипатися.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні