П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайний рецепт приготування тонких, ніжних та ажурних млинців – молоко не знадобиться

Незвичайний рецепт приготування тонких, ніжних та ажурних млинців – молоко не знадобиться

Этот материал также доступен на русском языке
Традиційно млинці готуються на молоці, але є різні варіанти приготування, які не поступаються класичному. Сьогодні розповімо, як приготувати тонкі, ніжні та м'які млинці.

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти млинці на дріжджах.

Інгредієнти:

  • 400 мл сироватки
  • 100 мл води
  • 3 яйця
  • 250 г борошна
  • 3 ст. ложки цукру
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 ч. ложка соди
  • ванільний цукор
  • щіпка солі

Приготування:

  1. У великій мисці з’єднуємо яйця, цукор, ванільний цукор та сіль. Ретельно розмішуємо віночком до утворення однорідної суміші.
  2. Виливаємо сироватку з водою і добре перемішуємо. Частками вводимо просіяне борошно, і замішуємо тісто на млинці.
  3. Додаємо соду, щоб прибрати зайву кислинку від сироватки і вводимо олію. Добре розмішуємо.
  4. Розігріваємо сковороду і змащуємо трохи соняшниковою олією.
  5. Коли сковорода нагрілася, набираємо тісто трохи менше половника та розливаємо по сковороді тонким шаром. Орієнтуйтеся на свій половник і розмір сковороди, чим тоншим буде шар тіста, тим ніжнішими будуть млинці.
  6. Смажимо 2-3 хвилини з одного боку і 1 хвилину – з іншого.
  7. Такі млинці можна подавати з медом, варенням або згущеним молоком, а можна нафарширувати м’ясом або іншою улюбленою начинкою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні