Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 13 по 19 листопада

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень схожий на генеральну репетицію перед потужним стартом. Яскравий і незабутній, починається з молодика в Скорпіоні 13 листопада. А новий цикл Марса 18 листопада, також у знаку Скорпіона, стане відправною точкою чергових етапів активності на всіх життєвих рівнях.

Обставини, що виникають протягом тижня, вимагатимуть від нас терпіння, а також відповідальності та організованості. Протягом цього періоду маємо завдання не лише побачити свої темні місця, а й зуміти їх опрацювати, як мінімум визнати і прийняти.

Скорпіон – це знак трансформації та відмирання того, що вже віджило. Планетарні взаємодії в найближчий період несуть багато енергії та волі, яку можна спрямувати на подолання важких перешкод, де потрібні великі зусилля.

Розташування планет цього тижня вдале для сміливих і заповзятливих людей. З’являться сприятливі шанси реалізації цікавих проєктів. Щоб знизити рівень стресу, замість слова “Я” частіше говоріть “Ми” і будьте уважними до думки людей.

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 листопада

Овен

Початок тижня обіцяє бути стомливим і сумбурним, але ви зможете завершити деякі справи. У вихідні спробуйте виділити час для домашніх справ.

Телець

Будьте уважними, не пропустіть важливу інформацію, від якої, можливо, залежить ваше найближче майбутнє. Намагайтеся уникати розбіжностей у сім’ї.

Близнюки

Цього тижня зірки обіцяють вам випробування на міцність. Покажіть свою стриманість та мудрість у спілкуванні з оточуючими.

Рак

Зараз той період, коли ви, будь-що-будь, повинні виконати свої старі заповітні мрії. Наприкінці тижня очікується приємна подія.

Лев

На початку тижня вам доведеться стримувати натиск надмірно настирливого та вимогливого оточення. З середовища настрій покращиться, підвищиться тонус, і ви зможете діяти активно та рішуче.

Діва

Цього тижня ви знайдете гармонію в повсякденній рутині. Ваші старання та зусилля в останні місяці почнуть приносити свої плоди. Переборіть недовірливість і тоді ви знайдете душевний спокій.

Ваги

Намагайтеся зосередитися на найголовнішому, тоді дрібні неприємності не завадять здійсненню ваших задумів. Поставтеся з розумінням до проблем близьких родичів.

Скорпіон

Тиждень буде напруженим, але плідним. Не забувайте про відпочинок. Зірки також обіцяють фінансовий прибуток.

Стрілець

Чекайте на хороші новини, вони підбадьорять вас. У відносинах із близькими намагайтеся бути більш уважними та терплячими.

Козеріг

Вам може вийти боком зайва відвертість. Менше ділитесь своїми планами, не розголошуйте чужих таємниць. У неділю чекайте на гостей.

Водолій

Зірки попереджають про неприємну ситуацію. Однак ви знайдете вихід із неї і навіть матимете користь. Не бійтеся просити поради у близьких.

Риби

Цього тижня ви відчуєте приплив сил та енергії. Це чудовий час для творчості та самовираження. У суботу буде вдалим рішення зайнятися впорядкуванням свого житла.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні