Але є секрет, що допоможе приготувати ідеальну яєчню. Причому все досить просто.
Раніше ми розповідали, які яйця не можна купувати.
Досвідчені кулінари радять під час смаження яєчні налити трохи води, внаслідок чого процес смаження зміститься у бік приготування страви на пару.
Білок та жовток будуть потрібної консистенції. Така яєчня вийде ідеальною. Про готовність страви підкаже поява на поверхні жовтка тонкої білої плівочки.
Спочатку яєчня має готуватися на невеликій кількості олії, воду потрібно додати, коли білок почне втрачати свою прозорість і стає білим. Завдяки парі яєчня вийде просто ідеальною, щоб зберегти його, потрібно прикрити сковороду кришкою.
Також можна поекспериментувати та додати воду на самому початку смаження. Для цього поставте сковорідку на плиту, нехай розігрівається. Потім на дно налийте тонкий шар води, щоб він покривав сковорідку. Коли вода закипить, розбийте яйця, щоб жовток не розтікся. Газ зменшіть до мінімуму, а сковороду накрийте кришкою. Буквально за хвилину яйця потрібно посолити і знову накрити.
Якщо ви любите яєчню з рідким білком, то вистачить двох хвилин для приготування, якщо віддаєте перевагу щільному – то 4-5 хвилин на повільному вогні.
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.