Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаДачаГерань буде просто усипана суцвіттями: що обов'язково потрібно додати у воду для...

Герань буде просто усипана суцвіттями: що обов’язково потрібно додати у воду для поливу

Этот материал также доступен на русском языке
Герань прикрашає наші підвіконня увесь рік, але ближче до зими рослини часто припиняють випускати нові бутони, і якщо цвітіння є, воно просто непоказне.

Якщо ви хочете, щоб ваша герань була просто всипана суцвіттями , забезпечте їй правильний догляд, особливо в холодну пору року.

Дуже важливими є підживлення, причому препаратами, які є у кожного в будинку.

Йод

При підживленні герані йодом вона випускатиме нові бутони просто без зупинки. Для цього потрібно взяти одну краплю цієї речовини на літр води. Важливо додати половину грама борної кислоти. Добре розмішайте розчин, а потім внесіть по краях горщика.

Перед таким підживленням кущики потрібно рясно полити.

Не зловживайте з йодовим підживленням, цілком вистачить одного разу на місяць.

Перекис водню

Перекис водню – чудовий стимулятор цвітіння для герані. На 1 літр води потрібно додати 40 крапель перекису. Також перед таким добривом потрібно добре полити вазони.

Дріжджі

Ще одне чудове добриво для герані – це дріжджі. Для приготування розчину потрібно взяти 2,7 літра води, додати 100 г дріжджів та 0,5 склянки цукру. Добре перемішати до розчинення усіх компонентів. Накрити ємність марлею і поставити у тепле місце.

Після закінчення процесу бродіння ви отримаєте концентровану рідину, яку потрібно розводити у співвідношенні одну склянку добрива на 10 літрів води. Поливати таким розчином пеларгонії можна один раз на 2 тижні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні