Для пирога краще вибрати стиглі, але не надто м’які фрукти. Груші можна замінити яблуками або айвою. Занадто тверді плоди варто відварити попередньо в цукровому сиропі, щоб вони добре пропеклися.
Раніше ми писали про п’ять корисних властивостей груші.
Для випічки вам знадобиться форма діаметром 20 см.
Тепер справа за малим – ріжемо ніжний пиріг на порційні шматки, заварюємо запашний чай і кличемо домашніх. Втім, до цього часу вони й самі, найімовірніше, збіжаться на аромат.
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…
18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…
Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…
Багато господинь віддають перевагу при пранні у пральній машині порошкам. Але саме порошок може спричинити…
В умовах підвищеної напруженості та воєнного стану важливість юридичного захисту для військовозобов'язаних стає ключовим аспектом.…
Збирати добрі врожаї фруктів садівникам заважають не лише хвороби, а й шкідливі комахи. Але є…