Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Масло вершкове – 140 г
- Молоко – 200 г
- Яйце куряче – 4 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець – за смаком.
Приготування:
- Наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
- Вершкове масло розтопіть на сковороді. Підсмажте на ньому цибулю та моркву до золотистого кольору.
- У капусти видаліть верхнє листя і наріжте його. Посоліть і трохи обомніть її руками. Відправте капусту до цибулі та моркви, смажте, поки не випарується волога. Дайте час охолонути.
- Розбийте яйце в миску і збийте віночком. Влийте молоко і збивайте далі. Цією сумішшю залийте капусту, добре перемішайте і відправте в попередньо змащену олією форму для запікання.
- Запікайте в розігрітій до 180°С духовці протягом 30 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з квашеної капусти.