Але є рецепт, завдяки якому котлети відразу зі сковорідки будуть соковитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети.
Ніяких секретних інгредієнтів додавати не потрібно. Фарш, що просто вийшов, потрібно замаринувати в 100 мл газованої мінеральної води.
Коли м’ясний фарш буде готовий, потрібно влити в нього газовану воду і поставити в холодильник на 2-3 години маринуватися. У жодному разі не соліть фарш, це потрібно зробити перед самим приготуванням котлет.
Це ж стосується цибулі та спецій. Їх краще додавати також перед приготуванням. 100 мл мінералки беруть з розрахунку на 1 кг фаршу. Якщо м’яса у вас більше, то і кількість води має бути більшою. І, відповідно, якщо фаршу менше, то й води доливаємо менше. Наприклад, на 500 г фаршу достатньо 50 мл води.
Чи треба очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
У цей період зірки рекомендують подумати про цілі, які давно хотіли реалізувати. На обрії новий…
Систематичні заняття лікувальною гімнастикою за спеціальною методикою для людей похилого віку допоможуть зберегти здоров'я серця,…
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…
Сезон активності кліщів триває майже до кінця осені, а пік припадає на травень-червень і вересень-жовтень.…
Ця традиційна страва країн Близького Сходу набула популярності і в багатьох інших країнах і навіть…