Зазвичай для приготування підливи господині використовують звичайні інгредієнти, які є на кожній кухні.
Спочатку потрібно взяти сковороду з високим бортиком. Поставити її на плиту. Перевага підливи полягає в тому, що для її приготування потрібні найпростіші продукти, які є на кожній кухні. Як тільки сковорода трохи розігріється, потрібно розтопити шматочок вершкового масла, 30 г точно вистачить, потім додаємо кілька ложок соняшникової олії. Всипаємо дві столові ложки борошна, борошно не повинно підгоріти або взятися в грудочки, помішуючи, вливаємо 150 мл води.
Далі вводимо 2 столові ложки томатної пасти і добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
Через 1-2 хвилини додаємо три столові ложки сметани, перемішуємо, солимо, перчимо і за бажанням додаємо 1 лавровий лист і 0,5 чайної ложки сушеного часнику.
Дивимося, щоб у підливи була потрібна консистенція. Якщо соус вийшов густим, можна додати ще трохи води.
Таку підливу можна сміливо подавати до будь-якого гарніру, але якщо ви не звикли до соусів без м’яса. Тоді можна додати заздалегідь відварене та порізане на невеликі шматочки м’ясо. Обов’язково воно повинне пару хвилин проваритись у підливі, щоб насититися її ароматами.
До речі, така підлива ідеально підійде для котлет та тефтелів.
Пропонуємо вам рецепт десерту, який ви готуватимете кожні вихідні, а може навіть і частіше. Готується…
Щоденні життєві задачі та ситуації, які багатьом людям здаються простими та буденними, для літніх людей…
Стільниця - це ключовий елемент будь-якої кухні, який не тільки надає їй стиль, а й…
З пониженням температури чимало помешкань страждають від появи плісняви на стінах і стелях. Це не…
Щоб цибуля добре прижилася і навесні пішла у зростання, грядки потрібно добре підготувати. Досвідчені овочівники…
29 вересня очікуються сильні зливи на заході країни. Пройдуть дощі, у Карпатах, на Прикарпатті та…