Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниСтосується клієнтів «Ощадбанку»: з 1 жовтня змінюються умови обслуговування платіжних карток

Стосується клієнтів «Ощадбанку»: з 1 жовтня змінюються умови обслуговування платіжних карток

Этот материал также доступен на русском языке
У «Ощадбанку» звернулися до своїх клієнтів із важливою заявою, яка стосується користувачів платіжних карток.

Так відповідно до рішення продуктового комітету внесено зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток, затверджених постановою правління АТ «Ощадбанк» від 16.04.2009 №124 (зі змінами та доповненнями), повідомляє прес-служба банку.

Користувачам преміальних карток Mastercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових) за тарифними пакетами «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» надано можливість безкоштовного зняття готівки у закордонних банкоматах у межах ліміту за карткою 10 000 грн (екв.) на місяць, понад ліміт застосовується комісійна винагорода.

У тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» для нових та чинних клієнтів — користувачів карток Мастеркарт World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових карток) переглянуто вартість розрахунково-касового обслуговування.

Також переглянуто низку тарифів з переказів коштів (через установи банку/Ощад24/7/банкомати/ІПТ), а також надання виписок на індивідуальний запит клієнта в установі банку, оформлення довіреності в установі банку тощо.

Зміни до тарифів набирають чинності 01.10.2023.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні