Спробуємо разом з вами розібратися, хто правий і чи можна їсти сало зі шкіркою.
На думку медиків, у звичайній свинячій шкірці міститься ряд речовин, які допомагають нашому організму повноцінно функціонувати.
У шкірці містяться:
Ці речовини просто необхідні для зміцнення кісток, суглобів, нігтів та волосся. Також вони забезпечують добрий стан шкіри.
У шкірці міститься білок, що особливо важливо для тих, хто зазнає щоденних навантажень, багато фізично працює або займається спортом.
Але треба сказати і про шкоду шкірки на салі.
Свиняча шкура – це досить важкий для травлення продукт. Тому, якщо у вас є проблеми із травленням, краще обмежити її споживання.
Не рекомендують медики їсти свинячу шкірку людям із хворобами серцево-судинної системи, а також при панкреатиті та хворобах печінки.
Тобто якщо здоров’я дозволяє, то шкуру потрібно вводити до свого раціону.
Великдень не за горами, тож варто запастися рецептами святкових страв. Обов'язково спробуйте приготувати цю сирну…
Комунальники попередили про те, що не приймуть показання лічильників у частини українців. Хто опинився в…
Частина пенсіонерів втратить доплати до пенсійних виплат. Кабінет Міністрів України ухвалив відповідну постанову.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу. На що саме надають кошти.
Квітень – останній місяць дії фіксованих річних тарифів на газ. Скільки доведеться платити українцям.
Центр підтримки запрошує українців отримати безкоштовні продукти. Яким критеріям потрібно відповідати.