Отже, зазвичай, хліб замочують у воді, хоча деякі господині віддають перевагу молоку, вважаючи, що в цьому випадку котлети будуть більш ніжними і соковитими.
Хліб додається до фаршу для того, щоб котлети тримали форму і не розвалювалися. Є думка, що у молоці хліб для котлет краще не вимочувати. Справа в тому, що в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети можуть вийти жорсткими. Чого не скажеш про воду.
Хоча є третій варіант, у чому замочити хліб. Як виявилось, це чай. Головне, щоб він не був дуже міцним і також можна додати трохи цукру. Досвідчені господині запевняють, що саме батон, вимочений у чаї, надає котлетам особливого смаку.
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.