Отже, впоратися із проблемою досить легко та просто.
Досвідчені господині радять увести в суп картоплю.
Раніше ми розповідали, як приготувати заправку для супу.
Виберіть картоплю середнього чи великого розміру, очистіть її, розріжте у разі потреби на дві частини та введіть у суп.
Спробуйте страву, якщо кількість солі зменшилася, можете сміливо діставати картоплю. Якщо ж ні, додайте ще одну бульбу.
Ефективно справляється із зайвою сіллю рис. Потрібно знайти чистий мішечок невеликого розміру із натуральної тканини, можна використовувати марлю. Заповнюємо мішечок жменею рису і відправляємо в каструлю. Рис швидко забере надлишки солі і вам не доведеться червоніти за пересолений суп.
Отримати рекордний урожай огірків можна не тільки, застосовуючи дорогі добрива. Хороший результат дає звичайнісінький настій…
В Україні 20 травня у деяких регіонах очікується сильна хмарність. Завтра більше хмар – у…
Чи треба очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
У цей період зірки рекомендують подумати про цілі, які давно хотіли реалізувати. На обрії новий…
Систематичні заняття лікувальною гімнастикою за спеціальною методикою для людей похилого віку допоможуть зберегти здоров'я серця,…
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…