Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень із 21 по 27 серпня

Місячний посівний календар дачника на тиждень із 21 по 27 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
У серпні городники та садівники продовжують збирати врожай. Також на місці картоплі та інших овочевих рослин, урожай яких зібраний, можна посіяти сидерати для насичення землі корисними мікроелементами. Чим можна зайнятися – підкаже Місяць.

21 серпня – сприятливий день для посадки розсади огірків та капусти в теплиці. Можна проводити збір насіння для посіву наступного року та врожаю овочів, фруктів, ягід, горіхів. Можна вносити на ділянці фосфорні та калійні органічні добрива. А ось від обробки рослин хімічними препаратами краще відмовитися.

22-24 серпня – у ці дні буде вдалим посів капусти та огірків на розсаду для вирощування у теплиці. Можна зайнятися посівом та пересадкою будь-яких кольорів. Саме час проводити рясні поливи та підживлення. Але від викопування картоплі краще відмовитися.

25-26 серпня – не дуже сприятливі дні для посіву та пересадки рослин. Можна проводити збір овочів та ягід для заморожування на зиму. А також обробляти ділянку від хвороб, шкідників та бур’янів. Під забороною полив та обрізка рослин.

27 серпня – у цей день можна сіяти будь-які рослини для вирощування в теплиці або на підвіконні, а також висаджувати та пересаджувати рослини у горщиках. Вдалий день для обрізки рослин, які вже закінчили плодоношення, та квітів, що відцвіли. Не рекомендується проводити роботи, які можуть травмувати коріння рослин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні