Таким чином можна готувати курячу, яловичу та свинячу печінку.
Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.
Господині вигадують різні способи, щоб страва з печінки вийшла смачною та ароматною.
Що ж дає сода? Сода – відмінний засіб для покращення смаку та якості печінки. Також цей порошок допоможе позбавитися неприємного присмаку.
Вона допомагає видалити гіркоту, а ще сформувати апетитну скоринку.
Потрібно додати соди трохи в процесі термічної обробки, тобто посипати готову для приготування печінку содою.
Або ж замочити печінку в соді. Для цього одну неповну чайну ложку соди розводять у літрі води та відправляють очищений субпродукт вимочувати на 60 хвилин. Після цього печінку промивають і приступають до приготування.
Комунальники попередили про те, що не приймуть показання лічильників у частини українців. Хто опинився в…
Частина пенсіонерів втратить доплати до пенсійних виплат. Кабінет Міністрів України ухвалив відповідну постанову.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу. На що саме надають кошти.
Квітень – останній місяць дії фіксованих річних тарифів на газ. Скільки доведеться платити українцям.
Центр підтримки запрошує українців отримати безкоштовні продукти. Яким критеріям потрібно відповідати.
Які зміни встановили в Україні стосовно нарахування страхового стажу для призначення пенсії й кого це…