П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТонкі та ніжні млинці на окропі – вони просто тануть у роті

Тонкі та ніжні млинці на окропі – вони просто тануть у роті

Этот материал также доступен на русском языке
Тісто на млинці може бути на молоці, на воді, а може – і на окропі. До речі, млинці на окропі виходять ніжніші і смачніші, а ще вони не рвуться.

Інгредієнти:

  • Борошно – 15, склянки;
  • Молоко – 2 склянки;
  • Вода – 1 склянка;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Цукор – 3 столові ложки;
  • Рослинна олія – 3 столові ложки;
  • Сіль – 0,5 чайної ложки.

Приготування:

  1. В глибоку ємність вбити яйця. Збити їх кухонним віночком до утворення невеликої піни.
  2. Додати сіль, цукор, а також влити половину молока. Все ретельно перемішати віночком.
  3. В тісто додати борошно, але обов’язково перед цим його слід просіяти через сито, щоб тісто було ніжним та смачним. Борошно всипати потрібно в кілька етапів, щоб у тісті не утворювались грудочки.
  4. Влити соняшникову олію та інше молоко. Все знову ретельно змішати.
  5. Закип’ятити воду та вилити її в тісто. Перемішати до однорідного стану.
  6. Розігріти сковорідку. Змастити олією.
  7. Половником вилити на сковорідку тісто і рівномірно розподілити його по дну.
  8. Смажити млинці з двох боків на маленькому вогні протягом 1-2 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні