Але навіщо досвідчені господині та кухарі обдають перці перед приготуванням окропом? Відповідь на це запитання мало хто знає.
Виявляється, водні процедури для перцю, який фаршируватимуть рисом та м’ясом, допомагають розкрити глибину смаку. Смак овочів стає набагато яскравішим і приємнішим.
Також у деяких сортів перцю може бути неприємна гіркуватість і саме гаряча вода допомагає її позбутися.
Але обдавати окропом потрібно правильно. Для цього потрібно підігріти необхідну кількість води, довівши до кипіння та обов’язково додати трохи солі.
Потім очищений перець опускають у гарячу воду і вичікують 5-7 хвилин.
Якщо ви не любите їсти перець із плівкою (шкіркою), то після замочування в окропі вона дуже легко знімається. Тоді фаршировані перці вийдуть ще смачнішими та ніжнішими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, ніж удобрити перець, щоб він був солодким і м’ясистим.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…