Виявляється, однією з причин може бути температура. Досвідчені господині знають, що всі інгредієнти для оладок мають бути однаковою температурою. Тому для початку їх потрібно потримати трохи за кімнатної температури, а потім замішувати тісто.
Так, якщо яйця або кефір будуть холодними, то оладки можуть не піднятися.
Природно, в рецептурі оладок обов’язково є місце для продуктів, які допомагають їм піднятися та бути повітряними та пористими. Це: дріжджі, сода чи розпушувач.
Не варто також забувати про відпочинок. Не поспішайте відразу ж смажити оладки, дайте тісту час настоятися, щоб усі компоненти з’єдналися.
Достатньо залишити суміш на 25-30 хвилин і потім приступати до смаження.
Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки на кефірі.
Цей торт стане вашою улюбленою випічкою до чаю або кави під час посту. Він дуже…
Скільки тепер доведеться платити за десяток яєць та чому ціни різко змінилися. Що кажуть експерти.
Дружина може переоформити на себе пенсійні виплати чоловіка. Проте є низка нюансів. Що розповіли в…
Частині українців доступна грошова допомога в межах бюджетної програми. Як подати заявку.
Кому з пенсіонерів не підвищили пенсійні виплати після індексації та з чим це пов'язано. Розповів…
Благодійний фонд запрошує українців отримати гуманітарну допомогу. Отримати продуктовий набір можна в зручний час.