Виявляється, на думку кухарів смак омлету погіршують вершки або молоко, які багато хто додає при приготуванні цієї страви, аргументуючи тим, що молочні продукти допомагають домогтися потрібної текстури, а також надати приємного смаку страві.
Але це не так.
Молочні продукти навпаки надають омлету дивну рідку текстуру, яка не може піднятися.
Також при додаванні молока чи вершків з’являється молочний присмак, тобто смак омлету зберегти не вдається. Адже омлет має пахнути яйцями. Хоча, якщо ви віддаєте перевагу вершковому смаку, то від цих інгредієнтів відмовлятися не варто.
Також при жарінні кухарі не радять додавати вершкове масло, при високій температурі воно починає горіти, що теж може зіпсувати смак страви.
Раніше ми розповідали, чи потрібно мити курячі яйця перед зберіганням.
Оголошено видачу безкоштовних продуктів харчування. Встигніть отримати свій продуктовий набір.
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
Чи зміниться суми в рахунках за комуналку в грудні. Яким буде тариф на електроенергію?
Щоб якомога довше зберегти сало, багато господинь поміщають його в морозильну камеру. Але скільки можна…
25 листопада в Україні відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Християни вшановують…
Якщо ви любите експериментувати, цей рецепт домашньої випічки вам обов'язково варто спробувати.