Виявляється, на думку кухарів смак омлету погіршують вершки або молоко, які багато хто додає при приготуванні цієї страви, аргументуючи тим, що молочні продукти допомагають домогтися потрібної текстури, а також надати приємного смаку страві.
Але це не так.
Молочні продукти навпаки надають омлету дивну рідку текстуру, яка не може піднятися.
Також при додаванні молока чи вершків з’являється молочний присмак, тобто смак омлету зберегти не вдається. Адже омлет має пахнути яйцями. Хоча, якщо ви віддаєте перевагу вершковому смаку, то від цих інгредієнтів відмовлятися не варто.
Також при жарінні кухарі не радять додавати вершкове масло, при високій температурі воно починає горіти, що теж може зіпсувати смак страви.
Раніше ми розповідали, чи потрібно мити курячі яйця перед зберіганням.
Щоб отримати хороший урожай, варто зважати й на народні прикмети. Перед Великоднем садити овочі можна,…
Цей торт стане вашою улюбленою випічкою до чаю або кави під час посту. Він дуже…
Скільки тепер доведеться платити за десяток яєць та чому ціни різко змінилися. Що кажуть експерти.
Дружина може переоформити на себе пенсійні виплати чоловіка. Проте є низка нюансів. Що розповіли в…
Частині українців доступна грошова допомога в межах бюджетної програми. Як подати заявку.
Кому з пенсіонерів не підвищили пенсійні виплати після індексації та з чим це пов'язано. Розповів…