Насамперед потрібно правильно замочити горох. Спочатку його промивають під натиском холодної води, заливають і залишають на ніч або хоча б на 4 години. Природно, прискорити приготування гороху можна за допомогою соди або вершкового масла. Але краще використовувати традиційне замочування. Тоді каша виходить смачнішою.
Після замочування горох потрібно промити в холодній воді. Потім заливаємо крупу водою так, щоб води було більше на два сантиметри і ставимо на вогонь.
Як вода закипить, потрібно видалити піну. Зменшуємо газ до мінімуму і даємо нашій каші ще 50 хвилин варитися.
Паралельно обсмажуємо одну цибулину до золотистого кольору та додаємо до нашої каші за 5 хвилин до готовності. А також додаємо чайну ложку карі. Ну і звичайно, не забуваємо все посолити.