П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМолоко не знадобиться: як приготувати тонкі та ажурні млинці – найкращий рецепт

Молоко не знадобиться: як приготувати тонкі та ажурні млинці – найкращий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Багато господинь млинці готують виключно на молоці. Але не менш смачні млинці виходять на звичайній воді. Мінімум витрат та максимум смаку!

Інгредієнти:

  • Вода – 500 мл;
  • Пшеничне борошно – 2 склянки;
  • Цукор – 2 ст.л.;
  • Сіль – дрібка;
  • Рослинна олія – 2 ст. л.;
  • Яйця – 3 шт.

Приготування:

  1. Потрібно збити яйця віночком або міксером із цукром та сіллю.
  2. До яєць додати воду і довести суміш до однорідності.
  3. Борошно потрібно вводити в кілька етапів, постійно помішуючи тісто міксером або віночком.
  4. Додати до тіста олію.
  5. Випікати млинці на воді по 1-1,5 хвилини на антипригарній сковорідці. За потреби додайте вершкове масло для смаження.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні