Традиційно при приготуванні малосольних огірків ми додаємо часник, зелень, прянощі. Але є ще один обов’язковий інгредієнт, якщо ви хочете отримати незвичайний та пікантний смак.
Раніше ми розповідали, як засолити огірки в пакеті за 10 хвилин.
Йдеться про мед.
Для початку підготуйте огірки. Їх потрібно вимити, обсушити та обрізати кінчики з двох сторін. Якщо огірки великі, то можна розрізати їх навпіл.
Окремо готуємо розсіл.
На літр холодної води потрібно додати 2 столові ложки солі та 1 чайну ложку рідкого меду. Добре розмішати, щоб усі компоненти з’єдналися між собою.
Потім на дно банки укладаємо лист хрону, 2 гілочки кропу з парасольками, 3 лаврові листи і пару горошин чорного і запашного перцю. Якщо ви любите часник, то він також буде не зайвим.
Укладаємо в банку огірки та заливаємо їх розсолом, після чого закриваємо банку капроновою кришкою і залишаємо в темному місці при кімнатній температурі на 2 дні.
Після цього огірки переносимо в холодильник, даємо їм охолодитись і вживаємо.
У вівторок, 21 травня, вночі без істотних опадів, вдень у західній частині та місцями на…
Плитоноска — це важлива частина екіпірування для військових, поліцейських та рятувальників. Вона забезпечує захист грудної…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Якщо ви мало рухаєтеся, у вас різко знизилася працездатність і виникли слабкість, сонливість і головний…
Здавалося б, що простіше – відбивна: узяв шматок м'яса, побив його молотком, на сковорідку кинув…
Кропива дводомна – це лікарська рослина, яку застосовую ще з часів античності. З лікувальною метою…