Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧим замінити вершкове масло у випічці: бюджетні та «нешкідливі» варіанти

Чим замінити вершкове масло у випічці: бюджетні та «нешкідливі» варіанти

Этот материал также доступен на русском языке
Вершкове масло - досить дорогий продукт, а також калорійний. Але без нього випічка виходить не такою здобною та ароматною. Хоча є рослинні замінники, які допоможуть приготувати смачні десерти.

Звичайно, не йдеться про те, щоб повністю замінити вершкове масло, просто можна зменшити його кількість вдвічі. А частину заповнити яблуками або гарбузом. Так, вам не почулося! Ці продукти відмінно замінюють масло.

Раніше ми розповідали, як вибрати якісне вершкове масло.

Тільки для дріжджової випічки, бісквітів, пряного хліба краще брати гарбуз, а для тортів – яблука.

Для цього необхідно подрібнити потрібну кількість продукту. Пропорцію розрахувати досить просто: скільки берете масла, стільки потрібно і яблук чи гарбуза.

Спочатку яблука чи гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо на кубики. Відварюємо до готовності та подрібнюємо блендером в однорідну масу та вводимо у тісто. І все. Більше нічого не потрібно робити.

Нове на сайті