Отже, перша хитрість – це олія. Найкраще брати продукт без запаху. Але якщо ви хочете отримати картоплю з незвичайними вершковими нотками, спробуйте додати трохи вершкового масла. Смак буде неперевершеним.
Друга хитрість – це відсутність помішування.
Всі знають, що при помішуванні, особливо частому, картопля може перетворитися на кашу. Досвідчені кухарі радять легко трусити сковороду і таким чином перемішувати картоплю. Звичайно, без вправності зробити такий трюк не у всіх вийде, тому намагайтеся просто рідше помішувати.
Третя хитрість – це замочування. Якщо хочете отримати картоплю із золотистою скоринкою, де кожен шматочок відокремлюється від іншого, замочіть бульби хоча б на 15-20 хвилин у холодній воді.
Спробуйте так приготувати картоплю, ви точно не пошкодуєте.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні картопляні книжки.
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…