Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакої смачної та соковитої печінки ви ще не їли: розкрито головну хитрість...

Такої смачної та соковитої печінки ви ще не їли: розкрито головну хитрість кулінарів

Этот материал также доступен на русском языке
Дуже часто смажена печінка виходить сухою. Але у досвідчених господинь є свій секрет, як приготувати курячу, яловичу або свинячу печінку, щоб вона була смачною та соковитою.

Звичайно, перш за все печінку потрібно вимочити в молоці, щоб пішла гіркота, а потім приступати до смаження.

Якщо ви хочете, щоб печінка вийшла з ідеальною скоринкою апетитного кольору, скористайтеся простим трюком.

Головна хитрість полягає в тому, щоб вже підготовлену та нарізану на порційні шматочки печінку обваляти у правильній паніровці. Саме вона допоможе зберегти соковитість субпродукту та надати йому неймовірно апетитного вигляду.

Для цього в ємності змішуємо одне куряче яйце з ложкою картопляного або кукурудзяного крохмалю. Додаємо трохи солі та перцю, а за бажання, сухого часнику. Викладаємо в цю суміш печінку і добре перемішуємо. Залишаємо приблизно на 30-45 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували.

Після цього можна приступати до смаження печінки на сковороді з олією.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні