Інгредієнти:
- курячі крильця – 500 г;
- яблука кисло-солодкі – 2 шт.;
- соєвий соус – 1 ст.л.;
- сметана (15-20%-ва) – 4 столові ложки;
- гірчиця – 1 чайна ложка;
- коріандр – 0,5 чайної ложки;
- часник – 2-3 зубчики;
- сік лимона – 2 столові ложки;
- сіль, перець мелений – за смаком.
Приготування:
- Крильця потрібно добре помити. Викласти в миску, додати майонез, гірчицю, соєвий соус, лимонний сік, подрібнений часник і всі сухі спеції. Ретельно перемішати та залишити м’ясо маринуватися у холодильнику на 2 години.
- Яблука ретельно помити, видалити насіння та нарізати на часточки.
- Форму для випікання потрібно змастити олією та викласти курячі крильця в маринаді – разом із маринадом. Зверху на м’ясо викласти скибочки яблук. Випікати курячі крильця у духовці при 180 градусах 40 хвилин.