Чи потрібно додавати яйця при приготуванні сирників – розкрито секрет досвідчених господинь

Этот материал также доступен на русском языке

сирники
Сирники – улюблені ласощі багатьох. Їх можна поєднувати зі сметаною, варенням, джемом, згущеним молоком, фруктами. Але не всі сирники виходять смачними.

Багато хто часто задається питанням – чи потрібно додавати у сирники яйця. Відповідь знають лише досвідчені господині, які вже набили руку та пройшли шлях помилок та проб.

Раніше ми ділилися рецептом сирників, які завжди виходять ідеальними.

Досвідчені кулінари вважають, що цей компонент зайвий. Але найчастіше саме яйце використовується для того, щоб сирники не розвалилися на сковороді під час смаження.

Але не варто додавати все яйце. Достатньо обмежитися жовтком.

На 350-400 г сиру достатньо взяти всього один жовток.

Також можна готувати сирники без яєць. Не варто забувати про скріплюючий компонент. У цій якості підійде банан, манка, вівсянка, рисове або пшеничне борошно.

Головне не перебрати з цими продуктами і тоді ваші сирники вийдуть просто ідеальними і на смак, і на вигляд.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?