Пропонуємо виключити з рецепту лише один інгредієнт, і ви відразу помітите зміни на краще. Оладки будуть немов пух.
Багато кулінарів і кухарів вважають, що при приготуванні оладок потрібно обов’язково використовувати яйця. Але саме цей інгредієнт робить основу щільнішою. Звичайно, яйця запобігають розтіканню оладок по сковороді, вони добре тримають форму, але смак не такий, як при приготуванні без яєць.
Нам знадобляться 200 мл кефіру та 0,5 чайної ложки харчової соди. Коли маса пустить бульбашки можна додавати по 1 чайній ложці цукру та олії, не забуваємо про дрібку солі для гармонізації смаку.
На цю кількість кефіру буде достатньо 100 г борошна. Ретельно перемішуємо всі компоненти та приступаємо до смаження.
Оладки без яєць будуть не лише ніжними, повітряними, а й смачними.
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.
З похолоданням українці стали активніше вмикати обігрівальні прилади, що стало причиною дефіциту в енергосистемі попри…
Мешканці одного з українських міст отримали платіжки за вивезення побутових відходів із додатковою графою. Яку…
В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…
Що доросліша людина, то більше подій минулого вона може переосмислити. Про що шкодують українські пенсіонери…
Благодійна організація допомагає жителям України, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
17 травня в Україні відзначають Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства. Православні вшановують пам'ять апостола…