П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакого пишного омлету ви ще не їли: що потрібно додати під час...

Такого пишного омлету ви ще не їли: що потрібно додати під час приготування

Этот материал также доступен на русском языке
Омлет – улюблена страва багатьох, яку можна їсти не лише на сніданок, а й на вечерю. Дієтологи стверджують, що омлет принесе організму величезну користь, адже у ньому багато білка.

Рецептів приготування безліч, але всі без винятку хочуть отримати пишний, немов хмаринка, омлет. Насамперед, потрібно виливати яєчну суміш на досить прогріту сковороду, також важливо, щоб яйця були свіжими, а в ідеалі – домашніми.

Хазяйки назвали секретний інгредієнт, який допоможе отримати небачено пишний омлет. І це звичайне борошно.

На 4 яйця треба взяти – півтори чайної ложки борошна, 7-8 столових ложок молока, 1 столову ложку вершкового масла та сіль – за смаком. Усі інгредієнти змішуємо до однорідної маси. І виливаємо на розігріту сковороду.

Смажити омлет починають на сильному вогні, а потім вогонь потихеньку зменшують до мінімуму. Також сковороду слід накрити кришкою.

А це рецепт класичного омлету без борошна. Нам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 4 ложки (їдальні) молока;
  • 1 ложка (їдальня) вершкового масла;
  • сіль – тут справа смаку.

Все добре змішуємо та виливаємо на сковороду.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні