Чому так відбувається? Швидше за все, проблема криється в неправильній підготовці овочів до варіння.
Раніше ми розповідали, чому буряк виростає дрібним і непоказним.
У жодному разі перед термічним приготуванням не можна порушувати цілісність буряка. Її потрібно добре помити під проточною водою і відправити варитись або запікатися. Ні коріння, ні стебла видаляти не можна. Вони виконують роль своєрідної кришки, яка закупорює всі поживні властивості, смак, аромат та колір у коренеплоді, якщо їх зрізати, то в процесі варіння буряк частково втратить свої корисності.
Очищати коренеплід потрібно вже після того, як він приготується. При такому варінні буряк вийде соковитим і неймовірно апетитним.
Також зберегти яскравий колір допоможе звичайний оцет чи лимонний сік. На 3 літри води потрібно додати 2-3 столові ложки оцту.
Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…
Під час керування автомобілем потрібно дотримуватися встановлених правил, адже інакше доведеться не тільки наражати себе…
Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…
Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…